Az ilyen képekhez milyen vakut használnak?
Figyelt kérdés
Stúdió vagy rendszervaku elég?
Az ürgés fotóra gondolok. De az összes többi képére is kíváncsi vagyok, pl a medvés hátulról megvilágított képei? Vagy amikor a búbos banka el van mosódva repülés közben? Nem tudom jobban linkelni őket, próbáltam a googleből a fotókat belinkelni, de nem működött csak egy google keresés jelent meg, hogy "Máté Bence képek". Miközben erre nem is kerestem rá, csak azt ütöttem be, hogy Máté bence. Na mindegy
2024. jan. 27. 13:08
1/3 anonim válasza:
ND szűrőt és vakut kell használni. Az ND szűrő miatt lesz sötét a környék, és a vaku miatt lesz helyesen megvilágítva a kártevő.
2/3 A kérdező kommentje:
2024. jan. 27. 16:57
3/3 anonim válasza:
A lényeg, hogy megfelelő erősségű legyen a fény, ami konkrét esetben a távolságoktól, azok arányától, a természetes megvilágítástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!