Milyen fényképezőt vegyek, ha..?
Figyelt kérdés
Cél a természet fotózása, állatok. Fontos a zoom (ha messze van az állat) illetve nem feltétlen lesz alkalmam állványt használni..(konkrétan az első használat egy szafari alatt lenne) Ha olyan az ajánlás akkor objektív ajánlást is elfogadnék.
Nagyon rég volt a kezemben gép, de most olyan helyre megyek ahol szeretnék szép fotókat készíteni, és ahogy néztem használtan elég jó áron lehet már fényképezőket venni. Eleinte bérelni akartam de a használt árakhoz képest az drága és nem kifizetődő
2024. jan. 22. 11:51
21/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Nikon d7200 18-300as objektívvel. Pont jó volt, elégedett vagyok :)
2024. febr. 22. 23:16
23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem az szomorúbb, hogy olyan ajánlásokat kaptam, úgy, hogy egy fotót nem lőttem még amiket nem gondolom, hogy egy teljesen kezdő hobbistának belefér. Agyvérzést is kaptam volna ha veszek egy milliós felszerelést és bénázok vele. Mintha a tanuló vezető a legújabb bmwn tanulna, teljesen felesleges. Az, hogy én elégedett lettem a készített képek minőségével látom másodlagos.
2024. febr. 23. 08:54
24/25 Mojjo válasza:
@21, 23: Azt hiszem, az én saram is, amit említesz itt :) Viszont én örülök, ha elégedett vagy! Használd egészséggel és jó fényeket hozzá!
25/25 anonim válasza:
23 nem kaptál közel sem ilyen ajánlásokat, legalábbis tőlem biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!