Milyen fényképezőt vegyek, ha..?
Cél a természet fotózása, állatok. Fontos a zoom (ha messze van az állat) illetve nem feltétlen lesz alkalmam állványt használni..(konkrétan az első használat egy szafari alatt lenne) Ha olyan az ajánlás akkor objektív ajánlást is elfogadnék.
Nagyon rég volt a kezemben gép, de most olyan helyre megyek ahol szeretnék szép fotókat készíteni, és ahogy néztem használtan elég jó áron lehet már fényképezőket venni. Eleinte bérelni akartam de a használt árakhoz képest az drága és nem kifizetődő
Amit én választanék:
Váz: Sony Alpha 7 III (ILCE-7M3)
Obi: Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD
Nem csúcstechnológia, de teljesen használható. Mostanra már az ára is barátibb.
Persze ha rengeteg pénzem lenne, akkor Sony Alpha 9 III (ILCE-9M3) és egy Sony FE 400 mm F2.8 GM OSS (SEL400F28GM) lenne a választásom.
Na igen, a jó ár pontos meghatározása nélkül erre a kérdésre lehetetlen válaszolni. Szerintem természetfotós célra minden, ami egy millió alatt van, az álomszerűen jó ár. De az, hogy valaki keveri a zoom meg a látószög fogalmát, azt sejteti, hogy kezdő és nem feltétlen tudja, milyen árak vannak ebben a szektorban, így lehet, jelentősen kevesebb a jó ár. De a szafari sem olcsó dolog, így lehet jóval többet jelent akár a jó ár.
Szóval mennyit szánnál rá?
Itt jól össze van szedve árkategóriánként:
Feladtam egy lottót! Annyira tudtam hogy egy kb ekkora összeget fogunk hallani.
A kerékpáros kategótiában dettó ugyanez van, mondjunk jó biciklit nagyonmax 50-ért.
Tessék már megérteni emberek hogy ma az 50-100 ezer forint az semmit sem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!