Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Amatőr fotósok, mit szoktatok...

Amatőr fotósok, mit szoktatok csinálni a fotóitokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, feltöltitek valahova?

Az a gondom hogy nagyon szeretek fotózni, de nem igazán tudok mit kezdeni az elkészült képekkel. Telefonnal, illetve egy milc fényképezővel készítek képeket. Felrakom őket instára, jön rá 1-2 lájk és ennyi.

Régebben voltam regisztrálva egy fotós oldalra, de ott megjelentek a profik akik csodaszép elképesztő képeket készítettek méregdrága pro felszereléssel, ami nyilván megugorhatatlan szint az átlagnak, ez elég demotiváló volt.

Próbálok fejlődni, de így kicsit nehéz, kb semmi érdeklődés nincs a nem professzionális, elképesztő fotók iránt.

Mások ezzel mit kezdenek? Hol, hogyan publikáljátok a képeket?

2023. szept. 28. 10:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%
Tizen éve még volt értelme a fotós oldalaknak, mindenki komolyan gondolta, amit csinált. Újabba ha felnézek egy-kettőre, rettenet alacsony a színvonal, nem is szeretném, ha olyanok minősítenék a képeimet, akik maguk a kezdő szint alatt vannak. Aztán azok a "jó" fotósok, akik állandóan ott nyüzsögnek, már a nevük alapján megy a lájk, meg a szívecske, meg az ajánlom és hasonlók. Nehéz megmondani, hogyan fejlődhetnél. Szerintem keress egy környékbeli fotóklubot!
2023. szept. 29. 14:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Én instagrammra fotózok főleg, meg néha pályázatra küldök be. Eleinte nekem is néhány likeom volt. Idővel egyre több lesz, attól függően mennyire vagy aktív. Hashtagek, kommentelések, mások bekövetése stb. Aztán növekedni fogsz ahogy egyre jobb a contented.
2023. okt. 1. 15:34
 23/24 anonim ***** válasza:
35%
Aki csak mások elismerését hajszolva fotózik, az hagyja abba, és járjon személyiségfejlesztés óvodástól ált. isk. 4. o-ig tanfolyamra.
2023. okt. 6. 10:00
 24/24 A kérdező kommentje:

Oké, de ilyenről senki nem beszélt.

2023. okt. 6. 12:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!