Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Amatőr fotósok, mit szoktatok...

Amatőr fotósok, mit szoktatok csinálni a fotóitokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, feltöltitek valahova?

Az a gondom hogy nagyon szeretek fotózni, de nem igazán tudok mit kezdeni az elkészült képekkel. Telefonnal, illetve egy milc fényképezővel készítek képeket. Felrakom őket instára, jön rá 1-2 lájk és ennyi.

Régebben voltam regisztrálva egy fotós oldalra, de ott megjelentek a profik akik csodaszép elképesztő képeket készítettek méregdrága pro felszereléssel, ami nyilván megugorhatatlan szint az átlagnak, ez elég demotiváló volt.

Próbálok fejlődni, de így kicsit nehéz, kb semmi érdeklődés nincs a nem professzionális, elképesztő fotók iránt.

Mások ezzel mit kezdenek? Hol, hogyan publikáljátok a képeket?

2023. szept. 28. 10:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem csak a saját képeimnél, a többi amatőr user képeire se nagyon érkeztek reakciók.

Igen, én is kezdem elveszteni a lelkesedést így, hogy 15+ éve csak magamnak gyártom a fotókat. :/

2023. szept. 28. 12:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Na nem kapok képet?
2023. szept. 28. 12:42
 13/24 A kérdező kommentje:

Egyrészt most munkából telefonról nem :))) másrészt nem azért írtam ki a kérdést, hogy itt és most kérjek kritikákat, hanem azért hogy a jövőre nézve hátha találhatnék valami felületet ami hosszú távon alkalmas erre.

2023. szept. 28. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:
8%

Érdekes, azon szomorkodsz hogy semmi interakció nincs a képeidre, de most hogy valaki szeretne róluk beszélgetni, nem akarod.

Van még egy oldal a fotozz.hu, ez kifejezetten ezért létezik. Feltöltöd, kapsz rá kritikát, pontozzák. Csak itt is szereti a sok hozzá nem értő osztani az észt.

2023. szept. 28. 14:48
 15/24 A kérdező kommentje:

Akkor mégegyszer: ide ezt a kérdést nem azért írtam ki, hogy valakit itt és most találjak, aki véleményezi egy maréknyi már elkészült képemet.

Megnézem majd ezt az oldalt amit linkeltél, köszi. :)

2023. szept. 28. 14:55
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Amikor még fotóztam, a Flickr-re tettem fel képeket. Ott vannak csoportok témakörök, felszerelések szerint is, szóval lehet specializálódni. Rengeteg amatőr használja, vegyes a színvonal.
2023. szept. 28. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
én is Flickr-re pakolom őket
2023. szept. 28. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Olykor nézegetem őket. Nem kell hozzá semmi motiváció. Csak megnézem a régebbi képeimet. Mert jólesik. Aztán ennyi.
2023. szept. 28. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
38%
Én a barátaimnak mutatom meg a Facebookon.
2023. szept. 28. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

Fészbúkra erre kitalált csoportokra fel lehet tölteni. Van magyar fotós discord szerver. De onnan kidobtak. Ez a Portraitmode még érdekes lehet, majd ha előhívatom a következő tekercset, lehet, felrakok oda is párat.

Meg még nyilván ott vannak az amatőr pályázatok, de abból kevés van.

2023. szept. 28. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!