Amatőr fotósok, mit szoktatok csinálni a fotóitokkal?
Úgy értem, feltöltitek valahova?
Az a gondom hogy nagyon szeretek fotózni, de nem igazán tudok mit kezdeni az elkészült képekkel. Telefonnal, illetve egy milc fényképezővel készítek képeket. Felrakom őket instára, jön rá 1-2 lájk és ennyi.
Régebben voltam regisztrálva egy fotós oldalra, de ott megjelentek a profik akik csodaszép elképesztő képeket készítettek méregdrága pro felszereléssel, ami nyilván megugorhatatlan szint az átlagnak, ez elég demotiváló volt.
Próbálok fejlődni, de így kicsit nehéz, kb semmi érdeklődés nincs a nem professzionális, elképesztő fotók iránt.
Mások ezzel mit kezdenek? Hol, hogyan publikáljátok a képeket?
Nyilván. Ilyet nem is állítottam sehol.
Akkor mi a motivációtok? Hogyan fejlődtök?
Facebook fotós csoportok, insta, flickr, ilyenekre szoktam feltölteni a képeimet. Ha van bennük egyediség, és jók a képek akkor jönni fognak a követők és a lájkok.
De ne ez legyen a fő motiváló erő, hanem saját magad szemében akarj fejlődni. Nézd a képeidet úgy mintha más csinálta volna őket, lásd meg bennük a hibákat, lásd meg hogy miben kellene még fejlődnöd.
NE másoknak akarj fotózni elsősorban. Arra csak tekints úgy mint egy plusz motiváció.
Hogyan fejlődünk?
Oktatóanyagokat nézek, és rengeteget gyakorlok.
Nem a lájk a lényeg, inkább építő kritikát szeretnék kapni, ehelyett az összes interakció amit kapok, az 1-2 kattintás a szívecske ikonra és ennyi. :(
Nézek oktatóanyagokat, gyakorlok, de őszintén szólva demotivál, hogy senki nem fűz hozzá semmit, azt se hogy jó, azt se hogy rossz, teljes érdektelenség van, ha valaki nem egy Rizsavi Tamás minimum.. :(
Ezért kell facebook-os fotós csoportokban tevékenykedni, ott hozzá fognak szólni, de fel kell készülni, hogy lesznek negatív kommentek is bőven.
Ha meg ennyire nagy az érdektelenség akkor meg elsősorban magadat kell egy olyan szintre feltornászni, hogy az emberek megálljanak a képeidnél.
Mutatnál párat amiket készítettél? Hátha tudok adni 1-2 tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!