Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotó szakos kiskepzosok! Felv...

Fotó szakos kiskepzosok! Felvettek a kiskepzobe fotó szakra.Eddig csak telefonnal fotóztam, de úgy gondolom, hogy nem ártana venni egy fényképezőgépet. :) Tudnátok nekem mondani jól bevalt fényképezőgép márkákat? Nektek milyen fényképezőgépetek van?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 7. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ennyi pénz nem pénz fotós viszonylatban sajnos."

Nagy igazság!

"10-15 éves DSLR vázak kitobival."

Valahogy úgy.

Én személy szerint egy Canon Eos 50D-t ajánlanék, a Facebook Marketplace-n most 45 és 70 eFt között kínálnak. Vagy 60D-t, az egy picivel drágább, épp nm is látok választékot. A kitobi az egy tízes környékén van. Még egy olcsó teleobjektív, hát, az már csak szerencsével lesz meg 100-ból, EF 55-200, vagy EF-S 55-250 (nem keverendőek az EF-M objektívekkel).

Vagy tükör nélküliben, ha éppen van valahol mondjuk harmincért egy EOS-M (szám nélküli M!), netán negyvenért a kitobjektívjával.

Más márkákhoz nem lövök egyáltalán.

Ilyen olcsón jobb lenne egy ismerőst megpumpolni, hogy adja tartós kölcsönbe a tartalék gépét (ha lány vagy, és szemrevaló, egy pár csókért), mert ez a lépcső igazából (csak) arra jó, hogy az ember felmérje, mi kell neki. Ebbe az is beletartozik, hogy felmérje, akar-e a kisképzőbe tovább járni, mint egy fél év... Mert a fotózással kapcsolatban sokan táplálnak hülye álmokat. Én mondjuk öt embernek adtam hosszabb időre felszerelést, éppen levetett gépet örökbe, tartalék gépet pár évre, satöbbi. Volt, aki ott helyben lemondott a fotózásról, nyivákolva, hogy: hát ez ilyen nagy... hát ez ilyen nehéz... :D Na, aztán a jól megfogalmazott konkrét igények meg majd olyan fél-hárommillió közti pénzeszközt igényelnek.

2023. ápr. 8. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#11 "ha lány vagy, és szemrevaló, egy pár csókért" mocskos vagy tudtad? Sajnálom azt aki nőnek születik, hogy ezt kell elviselnie nap-mint-nap a "férfiak" felől...
2023. ápr. 12. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#12 Hát, bocs, a magyar népdalkincsből táplálkoztam.
2023. ápr. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!