Canonhoz szeretnék venni Tilt shift adaptert, hol kapható?
Brutális, hogy bármikor felnézek ide, szinte soha nem válaszolják meg a kérdést az emberek. Elkezdenek mindenről is beszélni, csak a kérdésre nem válaszolnak. Ha azt kérdezem, hogy az emberek szerint elég jó optika e a 300 2.8, mert a jelenlegi tele nem megfelelő asztrofotózásra, akkor elkezdenek arról beszélni, hogy milyen állványt vegyek, válasz pedig azóta sem érkezik. Ami nem probléma, drága, ritka lencse, keveseknek adatik meg, hogy ilyennel fotózzanak, még kevesebb az esély, hogy asztróra valaki itt kipróbálta. De ha nem tette, és mégcsak nem is ismeri annyira az obit, akkor minek kommentel arról, hogy én menjek el és vegyek egy ilyen olyan állványt? Ez valami kényszeres dolog nálatok, hogyha nem tudtok érdemben hozzászólni, akkor is válaszolnotok kell?
Pár kérdéssel ezelőtt valaki megkérdezte, hogy az Xt5höz milyen objektívet vennének itt az emberek, vagy ment az irigykedés, hogy mégis miért van ilyen kamerája, hogyha azt se tudja milyen objektíve legyen hozzá, vagy hogy kell használni, a válaszolók másik fele meg elkezdte savazni, hogy milyen értelmetlen kérdés.
Most én itt kiírom, és megkérdezem ezt, és ahelyett, hogy választ kapnék, elkezd arról a tag okoskodni, hogy majd szoftveresen sokkal jobban meg tudom csinálni, miközben fingja nincs arról, hogy mire akarom használni! Tehát megint ment a kényszeres okoskodás ahelyett, hogy megírja, hogy itthon ilyet nem lehet kapni (az én eddigi keresgéléseim alapján, ezért kötöttem itt ki), vagy azt, hogy hol keressem, ha mégis.
"Ez valami kényszeres dolog nálatok..."
Isten hozott a gyíkhun, az internet valódi pöcegödrében.
Ha már régi motoros vagy - márpedig a frusztrációd mértékéből ítélve az vagy - akkor nem értem, miért vagy meglepődve azon, hogy nem kapsz értelmes választ. Ennyi élettapasztalattal már talán eljuthattál volna addig a következtetésig, hogy jobban jársz ha szakmai fórumokon érdeklődsz.
4 általában máshol szoktam fényképezéssel kapcsolatban érdeklődni, de az nemzetközi fórum, így ilyesmire ott nem fognak tudni válaszolni. Facebookom nincsen. Tudnál adni linket olyan magyar közösséghez ahol fényképezéssel foglalkoznak az emberek, és lehetőleg anonim? Bár lehet ez a probléma, néha olyan hangnemeket engednek meg emberek itt, hogy eszem megáll, pont az anonimitás miatt. Mondjuk sajnos a neves, profi magyar fényképész körökben is találkoztam olyannal, aki oltári bunkó, és az itteni stílus szintjén viselkedett. Nem csodálkoznék, ha a S itt lenne :DDD
Amúgy igen, elég régimotoros vagyok. Olyan 2013 óta vagyok itt :D. Voltak több éves kihagyások, meg csomó új profil, mert elfelejtettem a régit, de szeretem ezt az oldalt, kár hogy már nem olyan aktív, mint régen volt.
Szóval hetes?
Többiek, most látjátok, hogy ilyen amikor a hülye okoskodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!