Sikerült már valakinek működésre bírni a Hitachi 43HAE4252 TV készülék Time Shift opcióját?
Tegnap vásároltam a készüléket, és az angol nyelvű útmutató szerint a funkciót előbb engedélyezni kell a "RECORD" menüpontban, de én ennek megfelelőjét nem találom a TV-n. Mondjuk a "Countryzene" fordítás után már nem lepődnék meg valami banális megoldáson. :-)
Ha valakinek már birtokában van ez a tudás, kérem ossza meg velem. Köszönöm előre is.
Az a baj, hogy a HDD fájlendszere NTFS (a korábbi LG TV irta /olvasta) viszont ez az Android csak ovasni tudja, emiatt kellett egy FAT32-es pendrive a TSHIFT-hez, hogy írni tudja. A vinyó tele van filmekkel, ráadásul nagyméretűekkel is, szóval nem megoldható az átformázása (1TB). Én arra gondolok, hogy a HD felbontás mérete miatt javasolja a HDD-t. Mi csak TSHIFT-re ahsználjuk a pendrive-ot, 64GB-ra elvileg 200 perc fér. Erre elég. Nyilván direkt műsorrögzítésre nem valami sok lenne.
Igen kikapcsolva csatlakoztattam, ráment egy kis időm mire felfogtam, hogy ez Android, tehát a STABDBY-t hosszan kell nyomni a kikapcsoláshoz. Mint egy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!