Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Milyen fényképezőgépet ajánlotok nekem (infó lent)?

Figyelt kérdés

Átlag emberként viszonylag hétköznapi használatra kellene, nincs semmi fotós hajlamom, tehát nem kell profi gép. Közeli (20-50 cm) tárgyakat és élőlényeket fotóznék átlag szobafényben. Utóbbiak enyhén mozognak, tehát jó lenne, ha pl. a rezgő bajuszt nem mosná el a képen.. :) Nem kell semmi extra ezer funckió, lehetőleg minél inkább egyszerű legyen, ne kelljen nekem állítani zársebességet és miegyebet, automatikusan csinálja. Sajnos nincs rá sok pénzem, és nem is akarok egy néha-néha hobbira százereket vagy még többetkölteni, úgyhogy lehetőleg 100ezer alatti kategória érdekelne.

10 évig egy fujifilm finepix s4000 gépet használtam, amit imádtam, de megadta magát. Hasonló (vagy nagyobb) tudásút keresek.

2022. dec. 9. 18:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azt írtam, az eddig használt fényképezőgépem (fujifilm finepix s4000) tökéletes volt nekem, de elromlott. Keresek helyette egy kb. ugyanilyen tudásút, ugyanilyen árkategóriában. Nem akarok fullos gépeket, ez a régi kis fujim is egy olcsó kategóriás gép volt (anno kb. 40ezer Ft volt) csak sajnos ma már nincs forgalomban. Nem hiszem, hogy egy ennyit tudó gépecske ne lenne 600-700ezer alatt.
2022. dec. 11. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem is annyira fényképező, hanem erős, stabil fényforrás kellene. Lámpa, derítő, beauty dish, ilyeneknek nézz utána a webshopokban.
2022. dec. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!