Mit jelent egy 18-55-ös objektív egy kompakt gép optikai zoomjára fordítva?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, így nem teljesen értem ezt a jelzést. 30-35-szörös optikai zoom minimum kellene nekem egy kompakt gép mértékegysége szerint.2022. nov. 18. 01:30
21/23 A kérdező kommentje:
20, köszi! Az az én szintemen egy nagyon-nagyon jó kép max zoomon.
2022. nov. 18. 12:23
22/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasazokat író megnyugtatott, megrendeltem, mondjuk alig használtan 40.000-ért 32 gigás sd kártyával nem nagy bukó, ha még el is adom mellette az előzőt 20 körül. :D
2022. nov. 18. 17:34
23/23 anonim válasza:
A Sonyról annyit, hogy én vettem a gyereknek spotterkedni egy h400-at. Ekkora f@scsomó a világon nincs mégegy. Hiába az óriási gyújtótávolság (direkt nem zoomot írok), olyan gyatra az élességállítás a végeken, hogy szinte használhatatlan. Arról nem beszélve, hogy 100%-on nézve csak zajból áll a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!