MILC-ből milyen márkát érdemes venni?
Örülnék, ha objektívvel kijönne félmillióból, hobbifotó szintjén, mert kissé kiestem a gyakorlatból az utóbbi években. Vagy megérné többet áldozni rá?
Canon EOS analóggal (+Praktica) kezdtem anno, most DSLR Canon van, de zavar már a nagy mérete és zajossága, meg pont tönkrement az alapobjektívem is, maradt egy nehéz Sigma zoom. Gondoltam, MILC-re váltanék, de nem sokat tudok róla. Portrét, tárgyat, közelieket fotózok legtöbbször.
Bérelj milcet egy egy napra, készíts tesztet, aztán meglátod, melyik kell neked.
Ennél értelmesebben nem lehet dönteni...
#1 Beltéren minden teljesen manuális, kint rekeszelőválasztás, ritkábban idő- és a keresőjét használom, nem a kijelzőjét. 600 és 650 van itthon, utóbbi nosztalgiából, mert 650 volt az analóg is…
Utóbbi években nagyon ritkán használtam zoom objektívet, egy fix gyújtótávolságú, jó fényerejű objektív nekem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!