Használtan fényképezőgépet?
Figyelt kérdés
Bridge fényképezőgépet szeretnék vásárolni, használtan. (Panasonic Lumix DC-FZ81/FZ82)
Ilyen gépeknél mire kell odafigyelni?
Illetve, személyesen nincsen lehetőségem megtekinteni.
2022. okt. 28. 15:47
1/6 anonim válasza:
Csak személyesen.
Én sose mertem venni, pedig mindig néztem a használt Canon DSLR gépeket...
2/6 anonim válasza:
Próba fotókat csinálj, és tedd át gépre, élesek-e, meg egyáltalán le lehet-e menteni a fényképezőről.
3/6 anonim válasza:
Ha lehet elemes vagy cserélhető aksis gép legyen, mert az akksi hamarabb megy tönkre mint a gép.
4/6 anonim válasza:
Én annó az összes gépemet eladtam és volt sok amit használtan vettem.
Csak személyesen, kipróbálás után vedd meg!
Fényképeken nem lehet látni mennyire karcos, nem tudod forgani az obit, hogy lásd a változó fényben a karcokat. Nem lehet látni hogy belül nem gonbásodott-e be a lencse.
5/6 anonim válasza:
"Ilyen gépeknél mire kell odafigyelni?"
Hogy mindene jól működik és megfelelő képet készít. Ezt távolról nehéz megoldani, és sok eladó természetesen hibátlan gépet árul, ha érted.
6/6 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne tegyél mellé mobillal készült képet egy az egybe, mert elszomorodsz a látványtól! Ha érted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!