Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés

Ezeken gondolkodtam:

-Sony A350

-Sony A850

-Sony A5000

-Dji Osmo Pocket

-Sony NEX-F3

Fotózásra és amatőr filmezésre kéne. Melyiket ajánljátok?

2022. okt. 28. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem 1300D van most. Bőven tudja ami nekem kell, még többet is tud.

De ahogy 10. írja, ebben a kategóriába ez volt a legolcsóbb.

2022. okt. 28. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Amíg nem értesz hozzá, addig a gép sokkal több lehetőséget kínál, mint amennyit te képes vagy belőle kihasználni. Amíg nem használod, az sem derül ki, hogyan használnád és milyen szolgáltatásokra volna szükséged.

Vedd meg, amelyik a legolcsóbb, kezdd el kitapasztalni és ha már sokszor volna nagyon szükséged valamilyen funkcióra, amit nem tud, akkor cseréld le olyan gépre, ami azt is tudja. Mivel addig nem tudni, hogy mi lesz ez, ennek elébe menni sem lehet azzal, hogy eleve jobb gépet veszel, mert nem tudod, miben lehet jobb.

Tanulj, olvass, fejleszd a tudásod és többet fogsz tudni a lehetőségeidről, informáltabb döntést hozhatsz, de amíg nincsenek aktív szokásaid, csak gondolkodsz rajta, hogy mi lenne neked való, addig biztosat nem tudhat róla senki, így igazán jó tanácsot adni sem tud.

Mindenki legfeljebb a saját véleményét tudja neked elmondani, mert ő azt ismeri, azzal vannak tapasztalatai - de ha neked más igényeid, vagy tapasztalataid lesznek, akkor totál máshogy fogod megítélni az ő tanácsát.

2022. okt. 29. 10:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért ilyen 50-10 k forint körül még nem igazán van rajtuk olyan sok funkció.
2022. okt. 29. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor mindegy melyiket veszed, hiszen nincsenek nagy különbségek.
2022. okt. 29. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:
A DJI Osmo Pocket nem is fényképezőgép, hanem egy telefon kamerája képstabilizált gimbalra szerelve. Lehet vele fotózni is, de nem az az elsődleges funkciója.
2022. okt. 29. 20:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem fényképezőgép. Azt filmezésre/videózásra használnám. Viszont azért egy telefon kamera nem tud 4k-t és 120 fps-t. Meg a minősége is jobb valamivel.
2022. okt. 29. 21:51
 17/17 NTBS ***** válasza:
Olcsót.
2022. nov. 1. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!