Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudok fotózásból megélni?

Hogyan tudok fotózásból megélni?

Figyelt kérdés
Kisgyerek korom óta fotózok. Tudok fotózni. Amikor még kellett, a papírt is megszereztem. De nem tudom, hogy lehet egy ilyen vállalkozást elkezdeni. Hogy találok ügyfeleket? Nyilván esküvő az amivel főként foglalkozni szeretnék, egyszer egy fotós ismerős elvitt egyre, és azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatom egyedül, mert tudok fotózni, és tökéletesen megörökítettem mindent. Viszont, nem tudom, hogyan tovább. Nyilván az esküvő szezonnak vége, de jövő nyáron szeretnék már saját vállalkozást és elkezdeni keresni pénzt. Szóval papírt tudást megszereztem már, de most hogy benne vagyok a mélyvízben, lövésem sincs hogyan tovább
2022. okt. 24. 12:33
1 2
 1/14 anonim válasza:
11%
Sehogy. Ez egy hobbi.
2022. okt. 24. 12:35
 2/14 anonim válasza:
3%
Inkább akt modell világba mennél, még jól is járnál.
2022. okt. 24. 12:36
 3/14 anonim válasza:
20%
Onlyfans
2022. okt. 24. 12:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2022. okt. 24. 12:37
 5/14 A kérdező kommentje:

4 köszi

2 nem tudom, szerintem nagyon jól keresnek az esküvő fotósok

1 nem értek egyet

2022. okt. 24. 12:54
 6/14 anonim válasza:
Több fotós ismim van. Sima gyári melósok. Ahhoz nagyon be kellene futni. Mint a zenészek .
2022. okt. 24. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Hirdesd magad. Ősszel, télen tudsz vállalni kültéri fotózásokat, ahhoz nem kell műterem
2022. okt. 24. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Hát azt felejtsd el, hogy CSAK esküvőfotózásból fogsz megélni. Minden sz.rt el kell vállalni, főleg az elején. Ismerős fotósoknak mindenek van valami főbb állása (reklámfilm forgatás, marketing, webdesign, stb.), a fotózás csak pluszban megy. Pedig az egyik mocskosmódon profi és gyakorlatilag minden hétvégéje be van táblázva. Mégsem keres vele annyit, hogy csak abból meg tudjon élni. Májustól augusztusig nem fogsz annyit keresni, hogy elég legyen a többi időre.

Komoly mennyiségű pénzt bele kell tenni az elején. Vázak, obik, vakuk, állványok, számítógép, adathordozók, szoftverek, weboldal, műterem... a vállalkozás indításához szükséges költségek és egy kocsi sem árt. Ja meg a hirdetések. Anélkül senki sem fog megtalálni. Szóval nehéz kenyér lesz ez... sok erőt és kitartást hozzá!

2022. okt. 24. 16:50
 9/14 A kérdező kommentje:
8 köszi. Szerencsére az anyagi háttér megvan, úgyhogy eszköz már minden megvan.
2022. okt. 24. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
A mai világban nagyon jónak kell lenni, hogy megélj belőle. Az hogy tudsz az semmit nem ér, egy egyszerű telefon is tud és az már az utómunkákat is megcsinálja helyetted néhány század másodperc alatt.
2022. okt. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!