Otthonra milyen fotónyomtató ajánlott?
Cél a kedvező árfekvés a nyomatok esetén de a minőség is fontos, és lehetőleg legalább A4 méretet még tudjon nyomtatni.
Egyetlen alternatívaként az Epson újratölthető külső tartályos megoldását találom jónak, de azért szívesen várom az ötleteket, tapasztalatokat.
#4 vagyok, megtaláltam amit kerestem. Az egyik ilyen normális cég oldalán ez olvasható:
"Továbbá jelezni szeretnénk, hogy a fenti papírkép méretek csak közelítő adatok. A papírképek, hasonlóan mint a hagyományos fotókidolgozás esetében cc.185m hosszú és különböző szélességű fényérzékeny fotópapírra készülnek. Az alkalmazott fotópapírok szélességei: 8,9cm, 10,2cm, 12,7cm, 15,2cm, 21,0cm, 24,4cm, 30,5cm. Példa képpen egy 9*13 cm papírkép automatikus vágási és nagyítási mérete 8,9*12,7 cm."
Lézerrel levilágítják a fotópapírra, és hagyományos eljárással előhívják. Rendes fotó a végeredmény, nem egy printelvény.
A fotókidolgozás vagy elővívás teljesen más, mint a nyomtatott kép.
Ahogy írták, tartósabb is. Amit nyomtatsz, pl megfogod vizes ujjal, akkor összemosódik, normál fényképnél nincs ilyen.
Motoszkált bennem amúgy hogy mintha hallottam volna a levilágításról hogy van ilyen, de azt hittem a gyors eredmény érdekében (napi szerintem akár több ezer nyomtatott kép) nyomtatnak nem "pepecselnek" ilyennel.
Megértettem, köszönöm. Pl. a Sooters és társai mit alkalmaznak?
#4 a 65 Ft az korrekt / kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!