Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotóstúdiót bárki bérelhet...

Fotóstúdiót bárki bérelhet vagy csak fotósoknak adják ki őket?

Figyelt kérdés
Szeretnénk karácsonyi fotókat csinálni a gyerekekről, de sajnos most fotósra nem telik. Itthon nem lehet, mert a lakás zsúfolt, nem tudnám úgy átrendezni, hogy ne lógjon bele eu vagy az, ami épp nem illik oda. Fotóstúdióra gondoltam, de azt lefoglalhatom én is úgy hogy odaállítok egy mobiltelefonnal?
2022. okt. 12. 20:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%

Egy "Szimplán Áron" nevű felhasználótól ezt az üzenetet kaptam

"A valagamat tágra kinyitom, és odaírhatod a véleményedet"

Kíváncsi lennék vajon Áron a kérdezőnk-e, elég valószínű.

2022. okt. 15. 04:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem. De köszönöm a feltételezést.
2022. okt. 16. 10:51
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
Rendben, Áron.
2022. okt. 16. 16:51
 24/28 A kérdező kommentje:
Valahol vicces, hogy mekkora nyomozónak érzed magad, pedig jól mellélőttél.
2022. okt. 16. 18:20
 25/28 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, tényleg hívd fel a helyet, és kérdezd meg. Alapvetően nekik teljesen mindegy, hogy te telefonnal fotózol-e vagy egy fotós fotóz téged. Ha telefonnal fotózol, persze nem fog menni a vaku, de jobb helyeken van állandó fény is. Miért tenné tönkre a berendezést? Mert nem használ vakut, attól nem megy tönkre.

Az itt kommentálók közül járt már valaki bérstúdióban vagy csak osztjátok az észt?

Kibérled, elmész. Senki nem kérdezi meg, hogy vállalkozó vagy-e vagy egyáltalán van-e nálad fényképezőgép. Ha te kifizetsz egy órát, majd leülsz a karácsonyfa elé és egy órán át bámulod a fényeket, az sem érdekel senkit. Hülyének néznek ugyan, de attól még nem fognak kidobni.

2022. okt. 24. 14:49
 26/28 A kérdező kommentje:
Közben már lefoglaltuk az időpontot. Másik stúdióba ugyan, de kettő közül egyikbe sem kérdezték, hogy fotós vagyok-e vagy lesz-e fotósunk. Sőt a fényeket is segítenek beállítani ingyen. De ha állandó technikai segítség kellene fények, beállítások terén, az is csak 5000 Ft plusz lenne. Ez messze nem annyiba kerül, mint ha vinnénk egy fotóst 30-40 ezerért.
2022. okt. 25. 05:07
 27/28 anonim válasza:
Szia! Milyen volt a fotózás? Jók lettek a képek? Milyen áron volt végűl? :)
2023. jan. 12. 16:02
 28/28 A kérdező kommentje:
8000 Ft/ óra volt. Nagyon szép képek lettek. Ezentúl csak így fogjuk csinálni. Végül a Little Grandma stúdiót választottuk.
2023. jan. 12. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!