Kicsi fotostudioba(kb 4×4 m) melyik Canon objektivet vennétek portrait es csalàdi fotòzàshoz?85 mm szeretném megvenni,kinti fotozàshoz is de azzal bent tul kicsi lesz a hely ugye? Oda inkàbb a 35mm lenne jobb?(most az 50mm es 24-105 mm-t hasznàlom)
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 00:00
1/2 anonim válasza:
Ha van 24-105-öd akkor miért nem nézed meg, hogy 85mm-en mennyi fér bele a képbe? Nem tudom ez volt-e a kérdés, mert nem értem. Írd már le rendesen mit akarsz, mert szerintem érthetetlen.
2/2 anonim válasza:
Kövezz meg, de már a kérdést sem értem.
Nem véletlenül ugatjuk azt, hogy nem minden objektív jó mindenre. Az nagylátószögű / kis gyújtótávolságú objektíveknek van egy vidám kis hordós torzítása. Attól függően, hogy mire használod az objektívet, ez nem föltétlenül zavaró, de pl. 35mm (ekvivalens gyújtótávolságú) objektív egy félmellporténál akkora orrot csinál a modellednek, mint ide Lacháza. Ezzel pedig marhára nem leszel népszerű...
...és rajtad kívül mást nem fog érdekelni, hogy "de csak ez fér be a stúdióba".
Másrészt a 24-105-ös zoom fedi az általad fontolóra vett összes gyújtótávolságot, szóval csatlakoznék az előzőhöz: nem is értem, hogy miért nem teszteled ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!