Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotóstúdiót bárki bérelhet...

Fotóstúdiót bárki bérelhet vagy csak fotósoknak adják ki őket?

Figyelt kérdés
Szeretnénk karácsonyi fotókat csinálni a gyerekekről, de sajnos most fotósra nem telik. Itthon nem lehet, mert a lakás zsúfolt, nem tudnám úgy átrendezni, hogy ne lógjon bele eu vagy az, ami épp nem illik oda. Fotóstúdióra gondoltam, de azt lefoglalhatom én is úgy hogy odaállítok egy mobiltelefonnal?
2022. okt. 12. 20:32
1 2 3
 11/28 Szirty ***** válasza:
51%
Hát szerintem a bérbe adó nem kér fotós kompetenciákat a bérlőtől.
2022. okt. 13. 11:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Azt lehet hogy nem. De hogy kellhet-e hozzá mondjuk valami vállalkozói igazolvány.
2022. okt. 13. 11:20
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Talán, ha megkérdeznéd a tulajt ember.... Istenem, mindenhol máshogy van
2022. okt. 13. 11:47
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb helyen úgy van, hogy ilyenkor kell bérelj még egy technikust is a helyiséggel együtt, aki vigyázz az ott lévő cuccokra. És azért lesz drágább. Az a fotós akit meg ismernek, és eleve tudja kezelni azt ami ott van nála nem számolják fel a technikus árát.
2022. okt. 13. 13:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Nekünk nem kell technikus. A bútorokat szeretnénk használni. Olyan szobára van szükségünk, ahol nem lóg bele nagyanyám komódja az összképbe. A karácsonyfa elé meg technikus nélkül is le tudom ültetni a gyerekeket. Pont ez volt a kérdés, hogy van-e erre lehetőség. Ki tudom-e hozni terem árában? De ezek szerint nem
2022. okt. 13. 18:23
 16/28 Szirty ***** válasza:
0%

"hozzászólásai ismeretében mérnökien pontos megállapítás."

Szervizmérnökien?

2022. okt. 14. 08:11
 17/28 anonim ***** válasza:
36%

(Egy kérdőjel nem elég hozzászólásnak.)

?

2022. okt. 14. 08:44
 18/28 A kérdező kommentje:
Az ugye megvan, hogy nem kötelező válaszolni minden kérdésre. Csak amire tudod is a választ. De ha csak a százalékjaidat akarod lejjebb vinni, akkor én kérek elnézést.
2022. okt. 14. 15:39
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Zseniális kommentszekció. Sajnállak kérdező egyébként, hogy széttrollkodnak, bár te is szerencsétlen vagy, szóval lehet megérdemled. Hívd már fel azt a rohadt telefonszámot a stúdió oldalán, és kérdezd már meg, hogy mennyi az annyi! Akkor talán kapnál választ a kérdésre, ha elmondod nekik hogy mit szeretnél! Vagy ha ennyire fosol, hogy egy idegennel beszélni kell, akkor csinálj egy burner emailt, és arról írj nekik. Fú te jó ég, milyen inkompetensek lettek az emberek amióta ennyi technológia van. A dédapám még anno besétált a fotós boltjába, hogy megkérdezze, ki a hölgy a képen a kirakatban, mert találkozni akar vele. Így ismerte meg a dédnagyanyámat. Ma meg már nem mer az ember egy telefonszámot felhívni... Hihetetlen
2022. okt. 14. 22:10
 20/28 anonim ***** válasza:
58%
#19 Sajnos ide jutottunk és még az a gyökér aki megmondja nekik az igazságot...
2022. okt. 15. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!