Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotóstúdiót bárki bérelhet...

Fotóstúdiót bárki bérelhet vagy csak fotósoknak adják ki őket?

Figyelt kérdés
Szeretnénk karácsonyi fotókat csinálni a gyerekekről, de sajnos most fotósra nem telik. Itthon nem lehet, mert a lakás zsúfolt, nem tudnám úgy átrendezni, hogy ne lógjon bele eu vagy az, ami épp nem illik oda. Fotóstúdióra gondoltam, de azt lefoglalhatom én is úgy hogy odaállítok egy mobiltelefonnal?
2022. okt. 12. 20:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de drágább lesz, mint egy fotós.
2022. okt. 12. 20:50
 2/28 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. A fotós 40 ezer+ a stúdió díja. Ha csak a stúdiót bérlem, hogy lehet drágább?
2022. okt. 12. 21:09
 3/28 anonim ***** válasza:

Ezt nektek találták ki:

[link]

Mondjuk azt el tudnám képzelni, hogy a telefon vélhetően szerényen tudja kezelni a nagy vakukat :)

[link]

2022. okt. 12. 21:28
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
Beleszámolják, hogy a hozzá nem értéseddel szétcs.ed a berendezések nagy részét. Fotós eleve baráti alapjon bérli + kedvezményt is kap, mert visszatérő és huzamosabb ideig használja minden egyes alkalommal.
2022. okt. 12. 21:33
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom kap-e kedvezményt, de a stúdiók árai publikusak. A fotósnak is azt az árat fizettük, ami a honlapokon van. Ha kapott is kedvezményt, azt mi nem érzékeltük. A berendezést miért csesznénk szét? Attól, hogy nincs ott a fotós, még nem fogjuk megrongálni a berendezést. Eddig sem a jelenléte tartott vissza minket, hanem civilizált emberek vagyunk.
2022. okt. 12. 21:41
 6/28 A kérdező kommentje:
Kimondottan erre gondoltunk mi is, kedves 3-as. Többször voltunk már itt, de mindig a fotósunk foglalta le.
2022. okt. 12. 21:42
 7/28 Szirty ***** válasza:
76%

"...vagy csak fotósoknak adják ki őket?"

Gondolom ha valaki azért bérelné ki aki nem fotós és tűzifát szeretne benne tárolni az problémákat szülne...

2022. okt. 13. 06:54
 8/28 A kérdező kommentje:
Látom sikerült megérteni a kérdést.
2022. okt. 13. 08:36
 9/28 Szirty ***** válasza:
62%

Persze.

A "bárki" jelentésében bőven benne van. :)

2022. okt. 13. 09:34
 10/28 A kérdező kommentje:
A bárki azt jelenti, hogy mindenki bérelhet, aki fizet érte. De azt nem írtam, hogy bármire. Nyilván rendeltetésszerűen szeretnénk használni, fényképek készítésére.
2022. okt. 13. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!