Van egy Nikon d7200 es egy fix 50-es es egy utazo obim 18-200mm. Hogy erdemes ezeket tarolni es cipelni pl taska vagy csak valami obis szutyo es berakni egy hatizsakba?
Es akkor mire mennél egy olyan válasszal hogy kofferban? Vagy válltáskában, vagy hátizsákban, vagy akármiben?
Tényleg annyira életképtelen vagy, hogy nem tudod eldönteni, mi a praktikus a TE számodra?
Ami nekem jó az lehet hogy neked kényelmetlen, ami nekem praktikus az lehet hogy neked nem.
Összefoglalva: nincs ultimate megoldás. Nincs olyan hogy miben "érdemes".
Ezt én sem értem, hogy ehhez milyen praktika kell. Én hátizsákba beteszem az objektívet, mert nekem így kényelmes. Ennyi. Amire figyelni szoktam, hogy körülötte puha dolog legyen (főleg alatta), ami megvédi az ütődésektől és hogy ne legyen semmi mellé pakolva, ami megkarcolhatja vagy szennyezheti (étel, ital).
Másnak meg az a praktikus, ha külön objektívtáskában szállítja.
A harmadiknek meg úgy praktikus, ha csak az egyiket viszi magával kirándulásra és azt rajta hagyja a gépvázon.
Ha nem akarsz penészes-gombás obikat ne tartsd zárva otthon vagy tegyél szilikagélt mellé.
Otthon vitrin+gél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!