Van egy Nikon d7200 es egy fix 50-es es egy utazo obim 18-200mm. Hogy erdemes ezeket tarolni es cipelni pl taska vagy csak valami obis szutyo es berakni egy hatizsakba?

Figyelt kérdés

#Nikon #fotostaska
2022. aug. 2. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy neked jobb.
2022. aug. 3. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mondasz hulyeseget. Csak az erdekelt volna hogy mi a praktikusbb pl aki mar regota fotozik hogy csinalja. Volt egy fotos ismerosom o pl kofferban tarolta az obikat, de nekem nincs annyi obim, hogy megerje venni.
2022. aug. 3. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Es akkor mire mennél egy olyan válasszal hogy kofferban? Vagy válltáskában, vagy hátizsákban, vagy akármiben?

Tényleg annyira életképtelen vagy, hogy nem tudod eldönteni, mi a praktikus a TE számodra?

Ami nekem jó az lehet hogy neked kényelmetlen, ami nekem praktikus az lehet hogy neked nem.

Összefoglalva: nincs ultimate megoldás. Nincs olyan hogy miben "érdemes".

2022. aug. 3. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Vannak praktikak ez erdekel (engedelmeddel). Hogy mire megyek egy hozzaerto megtisztelo valaszaval az hagy legyen az en dolgom.
2022. aug. 3. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, hogy ehhez milyen praktika kell. Én hátizsákba beteszem az objektívet, mert nekem így kényelmes. Ennyi. Amire figyelni szoktam, hogy körülötte puha dolog legyen (főleg alatta), ami megvédi az ütődésektől és hogy ne legyen semmi mellé pakolva, ami megkarcolhatja vagy szennyezheti (étel, ital).

Másnak meg az a praktikus, ha külön objektívtáskában szállítja.

A harmadiknek meg úgy praktikus, ha csak az egyiket viszi magával kirándulásra és azt rajta hagyja a gépvázon.

2022. aug. 3. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolso.
2022. aug. 6. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz penészes-gombás obikat ne tartsd zárva otthon vagy tegyél szilikagélt mellé.

Otthon vitrin+gél.

2022. aug. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!