Hogyan lehetek akkreditált fotós autóversenyeken?
Sziasztok
Járogatok fotózni autóversenyekre (főleg rally, de szivesen elmennék zárt pályás versenyekre is) hobbi szinten, de szívesen elkezdeném komolyabban is ezt a tevékenységet csak nem tudom hol és hogyan. Mindig látok más fotósokat mellényben a szalag másik oldalán és én is szeretnék ott lenni és nem a tömegben.
Ahogy az első írja. Ha nincs betelve nekik, akkor jó eséllyel meg tudsz egyezni. Viszont ha nem tudsz menni az összes versenyre akkor megpróbálhatod esetleg, hogy a konkrét versenyeket nevezed meg a kérelemben.
Esetleg érdeklődj a Hungaroringnél az office@hungaroring.hu címen. Néha adnak ők is akkreditációt szabadúszóknak bizonyos versenyekre.
Egy-egy jobb kanyarban szinte már egymástól nem tudnak jó képeket lóni, annyian vannak az akkreditált fotósok.
Emellett még késében is vagy, mert pl. a rally 1 bajnokság fele már lement.
"bővíteni a portfóliód amit kérés esetén be tudsz mutatni."
Ja ezt akartam még írni az 1-esben, csak elfelejtettem.... Nem árt ha van referencia.
8. éve vagyok akkreditált fotós ralikon, az ég világon senki meg se nézte még a képeim, szóval a referencia teljesen felesleges igazából :D :D
Egy a lényeg a kedves MNASZ-nek: hogy kifizesd az akkreditáció díját. Nagyon sok ralifotós lett, szóval egy jó kis adóztatási lehetőséget látott a szövetség ebben, így fizethetsz azért, hogy dolgozhass. Üdv itthon!
#4 vagyok.
Úgy látom, #6-os igazolja a mondandómat.
Sajnos itt tartunk. :(
Kérdező!
A legközelebbi rallyn beszélgess egy kicsit Dudás Endrével (Duen), Csatos Pistivel, Kollár Attival ,Peremickivel (PiriRC) vagy Anda Irénkével.
Ök bizonyára a valós helyzetet fogják elmondani, nem a babarózsaszín álmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!