Egy laikus felhasználónak milyen, egyszerűen használható fényképezőgépet ajánlanátok?
Van valami hátránya ezeknek a kompakt gépeknek? Nekem nem szempont, hogy kicsi, könnyű legyen, ezért ezeket néztem ki elsősorban:
Nikon Coolpix B500
Canon EOS 2000D
Nagyon nagy valószínűséggel csalódás lesz a vége a dolognak. A jó képek titka itt hatványozottan az, hogy tudjunk fotózni és utómunkázni is - egy fényképezőtől egyik sem lesz meg.
Ami meg a felszerelést illeti, ahhoz, hogy igazán látszódjon a különbség, nem ultrazoomos kompakt gép kell körömpiszoknyi érzékelővel, meg kezdő dslr kitobival, hanem tényleges célfelszerelés. Amihez szintén érteni kell.
Őszintén szólva sok ötletem nincs egy ennyire nagyon szűkös keretből. Talán, ha egy minimálisat mehet felfelé a keret:
Ez egy egyszerű, könnyen kezelhető gép, normális, értelmes méretű képérzékelővel, ami abszolút képes jó képek készítésére. Persze a fotózás mikéntjét nem tanítja meg, de nagyon más lehetőségek rejlenek benne, mint egy telefonban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!