Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy laikus felhasználónak...

Egy laikus felhasználónak milyen, egyszerűen használható fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Egy kis autókereskedés vagyunk, és szeretnénk egy minőségbeli ugrást az autókról készült képek terén. Tudom, hogy telefonnal is lehet megfelelő képeket készíteni, de ott vagy nem lesznek jók az arányok, vagy a zoom miatt rossz lesz a minőség. A keret 150.000 forint, de ha már 100.000 ért van olyan, ami minőségben már sokkal jobb egy telefonnál, akkor az is elég.
2022. febr. 14. 16:46
1 2
 11/15 Mojjo ***** válasza:
@10: ez lenne a legjobb, de alighanem számlára lesz szükségük.
2022. febr. 18. 12:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Lényegtelen a számla, ilyen összegnél teljesen mindegy, hogy cégbe veszem -e, vagy én, mint magánszemély. Én is gondolkodtam használt gépen, találtam is 100 ért egy EOS 4000D-t, talán akkor az jó vétel lenne.

2022. febr. 18. 14:37
 13/15 Mojjo ***** válasza:
@12: 4000D? Azon igencsak ritka gépek egyike, amelyik még a 2000D-től is jelentősen elmarad kb minden tekintetben.
2022. febr. 18. 14:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Na pont ezaz, hogy nem értek hozzá. 🥺 Egy bmw-nél a nagyobb számok azok nagyobb méretosztályt / motorizáltságot jelentenek, nem gondolná a laikus kereskedő, hogy a fényképezőgépnél máshogy van.

Tehát a 2000d az jobb ennél.. szerintem az lesz a választott

2022. febr. 18. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:

A Panasonic kisebb, jobb sorozatlövésben ami neked nem biztos hogy kell, jobb videó felbontásban és fénymérésben.

A Canon viszont nagyobb masszívabb gép. A nagyobb felbontás előnyeit nem nagyon fogod kihasználni fotók esetén mivel az objektív nem fogja tudni teljesíteni képminőségben ezt a felbontást. A video felbontása kisebb.

Mivel a pixel méret kb ugyanaz mind a két gépnél ezért képzajban szerintem nagy különbség nem lesz.

Hogy melyik gép tartósabb és strapabíróbb arról teszteket/véleményeket kell olvasni

2022. febr. 18. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!