Egy laikus felhasználónak milyen, egyszerűen használható fényképezőgépet ajánlanátok?
Köszönöm a válaszokat. :)
Lényegtelen a számla, ilyen összegnél teljesen mindegy, hogy cégbe veszem -e, vagy én, mint magánszemély. Én is gondolkodtam használt gépen, találtam is 100 ért egy EOS 4000D-t, talán akkor az jó vétel lenne.
Na pont ezaz, hogy nem értek hozzá. 🥺 Egy bmw-nél a nagyobb számok azok nagyobb méretosztályt / motorizáltságot jelentenek, nem gondolná a laikus kereskedő, hogy a fényképezőgépnél máshogy van.
Tehát a 2000d az jobb ennél.. szerintem az lesz a választott
A Panasonic kisebb, jobb sorozatlövésben ami neked nem biztos hogy kell, jobb videó felbontásban és fénymérésben.
A Canon viszont nagyobb masszívabb gép. A nagyobb felbontás előnyeit nem nagyon fogod kihasználni fotók esetén mivel az objektív nem fogja tudni teljesíteni képminőségben ezt a felbontást. A video felbontása kisebb.
Mivel a pixel méret kb ugyanaz mind a két gépnél ezért képzajban szerintem nagy különbség nem lesz.
Hogy melyik gép tartósabb és strapabíróbb arról teszteket/véleményeket kell olvasni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!