Fenykepezö vasarlas elött mik a fontos tenyezök? Hol tudok fotos-alapokra szert tenni?
Figyelt kérdés
Fenykepezögepet szeretnek vasarolni, a markat mar eldöntöttem: Canon.
Hobbi szinten erdekel, telefonnal nagyon szeretek fotozni es kepeket szerkeszteni a telefonos applikaccioval. Ezt szeretnem tovabb böviteni, csak egy fenykepezögeppel.
Hol tudom megtanulni az alapokat, kit illetve milyen könyveket, videokat ajanlotok?
(Sajnos) teljesen az alapoktol kezdenem, mivel pillanatnyilag nem tudom mit jelent: dslr, milc, kompakt, bridge, tükörreflexes - es hasonlo fogalmak.
Illetve objektiveknel sem tudom ezeket a mm-szamos jelöleseket.
Hol erdemes elkezdeni? Elöbb alapfogalmakat tanulni, vagy megvenni az elsö gepem? ( ar.max 400 ezer ft / 1200 eur)
2022. febr. 2. 12:55
11/11 anonim válasza:
8 ez érdekes. Minden ismerősöm meg van elégedve ezzel az obival. Mondjuk nem túl jó fotósok lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!