Igaz, hogy már nem kell papír fotós tevékenységhez?
" a kérdés arról szól"
Ha abból indulunk ki amit és ahogy leírt és nem bocsátkozunk feltételezésekbe, akkor lehet hogy nem arról szól...
Kár vitatkoznod, mások tudják. Ott van a 3. és 4. és én, mi tudjuk, miről van szó. Azt elismerem, hogy 1. és 2. is pont olyan értelmetlen, mint te. :D
De nálad ez megszokott, a kiváló példa erre ugye a nullázás belső feltételei volt, ami egy járatos szakkifejezés az energiásoknál, te meg hozzászólásoddal csak azt árultad el, hogy fogalmad sincs rólam miről van szó - mint itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Azt nem értem, miért nem ahhoz szólsz hozzá, amihez értesz.
"csak azt árultad el, hogy fogalmad sincs róla miről van szó"
Az a baj veled, hogy ilyenkor halvány lila fogalmad sincs miről/miért írok. Nem érted meg és onnantól szerinted én vagyok a hülye.
Az idézett gyk linken található válaszom NEM a nullázásról szólt, hanem arról hogy a kérdező nem adott elég információt arról mit szeretne kérdezni.
Próbáld meg ezt feldolgozni! Lehetőleg úgy hogy nem válaszolsz erre az üzenetre mert ami a billentyűzetedből felém árad az általában nem ide való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!