Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Igaz, hogy már nem kell papír...

Igaz, hogy már nem kell papír fotós tevékenységhez?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 01:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Milyen papír? Milyen tevékenységhez?
2022. jan. 5. 02:08
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Hát, ha sikerül lekapnod valamj rendkívüli természetfotót, és elküldöd a National Geographicnek, nem fogja érdekelni őket hogy ki vagy és miről van papírod.
2022. jan. 5. 04:48
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
2022. jan. 5. 05:52
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Igaz, 2021 szeptember 1-től változott a jogszabály: [link]
2022. jan. 5. 07:05
 5/13 Szirty ***** válasza:
28%
Ha digitális géppel dolgozol nem kell papír ha nem akarod kinyomtatni. :)
2022. jan. 5. 08:33
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Látszik, itt sokan nem ismerik a fotós iparűzés rejtelmeit, a kérdés arról szól, hogy, mint a #3 válaszoló időutazó jelleggel berakta, eddig kellett szakképesítés a fotós vállalkozáshoz. De, mint #4 berakta, a rendelet megváltozott, és az újnak a táblázatában nincs felsorolva a fotós tevékenység.
2022. jan. 5. 09:39
 7/13 Szirty ***** válasza:
26%

" a kérdés arról szól"

Ha abból indulunk ki amit és ahogy leírt és nem bocsátkozunk feltételezésekbe, akkor lehet hogy nem arról szól...

2022. jan. 5. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Kár vitatkoznod, mások tudják. Ott van a 3. és 4. és én, mi tudjuk, miről van szó. Azt elismerem, hogy 1. és 2. is pont olyan értelmetlen, mint te. :D

De nálad ez megszokott, a kiváló példa erre ugye a nullázás belső feltételei volt, ami egy járatos szakkifejezés az energiásoknál, te meg hozzászólásoddal csak azt árultad el, hogy fogalmad sincs rólam miről van szó - mint itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

Azt nem értem, miért nem ahhoz szólsz hozzá, amihez értesz.

2022. jan. 5. 10:19
 9/13 Szirty ***** válasza:
57%

"csak azt árultad el, hogy fogalmad sincs róla miről van szó"

Az a baj veled, hogy ilyenkor halvány lila fogalmad sincs miről/miért írok. Nem érted meg és onnantól szerinted én vagyok a hülye.

Az idézett gyk linken található válaszom NEM a nullázásról szólt, hanem arról hogy a kérdező nem adott elég információt arról mit szeretne kérdezni.

Próbáld meg ezt feldolgozni! Lehetőleg úgy hogy nem válaszolsz erre az üzenetre mert ami a billentyűzetedből felém árad az általában nem ide való.

2022. jan. 5. 10:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Hatosnak igaza van. Köszönöm az értelmes válaszokat. Vicces amúgy, pont szeptember elsején végeztem 😅😂😂 de azért nem bánom, hogy megvan egy papír is.
2022. jan. 5. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!