Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » (Nagyon) Kezdős fotósként...

(Nagyon) Kezdős fotósként lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

legyetek szívesek segítsetek nekem. Eddig sima power-shottal fényképeztem, és most határoztam el, hogy veszek egy picivel komolyan tükörreflexes gépet.

Már ki is néztem. Viszont felmerült egy pár kérdés, ami egy profinak, vagy haladónak bagatell lehet, de higgyétek el komolyan gondolom

Szóval, adva van egy Caonon eos 850D + 18-55 obi, a powershot után, hihetetlenül nagy, nehéz, és gyönyörű.

Oké, de hogy tárolom? A táskában összeszerelve az obival teszem el, vagy szétszerelve? Túra közben előkapom a táskából, és akkor rakom össze, vagy lóghat végig a nyakamban. Nem eshet le az obi gyaloglás közben? Ti hogy csináljátok? Túra után szétszerelitek? Most ráadásul jönnek, vagyis itt vannak ezek a gyönyörű ködös, de vizes idők, hidegről melegre menni vele... nem megy tönkre?

Illetve egy 2-5 órás túra alatt, végig lehet a nyakamban hideg időben is? Vagy ott időnként tegyem el. Tudom idióta kérdések... de

nagyon megköszönném, ha leírnátok a tapasztalataitokat. Nagyon sokat segítenétek.

2021. nov. 22. 14:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
14 akkora ostobaságot írtál hogy az hihetetlen. Én például autodidakta módon kezdtem el tanulni, és minden lépés amikor felfedeztem valamit hogy rosszul csinálok, egy nagyon jó élmény, és szépen is emlékszem vissza rá, nem keserűen.
2021. dec. 6. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!