Milyen fényképezőgépet javasoltok túrázáshoz, kiránduláshoz?
Még sosem volt fényképező gépem, viszont idén szeretnék többet kirándulni, túrázni. Telefonnal is jó képet tudok csinálni, de azért már az akkumulátorán érzem hogy nem az igazai, meg úgy vagyok vele, inkább egy rendes gépet veszek, mert alapvetően a telefont ritkán használom, csak egy nagyon jó kamera miatt nem vennék drágább kategóriát.
Tudnátok tanácsot adni? Nyilván nem célom fotós minőségű képek készítése, de azért egy korrekt gépre szívesen beáldoznék.
Nagyon nem vagyok képbe az árakkal, de olyan 50-60 ezer körül klassz lenne ha tudnék venni, de olcsóbb is jó, ha van jó minőségű :)
Köszönöm szépen előre is a tippeket, tanácsokat :)
Kérdező, használtban nem gondolkodsz?
A többi kommentelővel nem kívánnék vitába szállni, de az tárgyi tévedés, hogy az érzékelő "általában ugyanakkora" a telefonokban és a kompaktokban. (Tessék megnézni a specifikációkat.)
A képminőséget illetően pedig: nem tudom, kinek mi az "átlagos okostelefon", de csak hogy 1 példát mondjak: egy 12 éves Samsung S1060-as kompakt szebb képeket csinál, mint egy 2019-es kiadású Huawei Y5...
Visszatérve a használtakra: ha még nem tudod, milyen gépet is szeretnél igazán, akkor szvsz érdemes ilyenekkel próbálkozni - ha másért nem, azért, mert így kevesebbet buksz, ha rosszul választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!