Milyen fényképezőgépet ajánlanátok kirándulásokra?
Figyelt kérdés
az utóbbi 2 évben elég sokat utazta és most fél évre Olaszországba utánna fél évre Angliába költözök szóval szeretnék egy kamerát amivel megtudom örökíteni ezeket.Milyen fényképezőgépet ajánlanátok?
Jó lenne ha a képernyő 180asan fordítható(selfie mode)és ha lenne benne képstabilizátor.Többnyire architektúra és tájkép fotózásra lenne használva.
Árkategóriában: 180 000ft vagy 600€ max.
2018. júl. 30. 13:13
2/5 anonim válasza:
Fuji X-A1-em van, most X-A3-at venném (szűrő mutatja, hogy az köztük az egyetlen profinak is mondható gép)
3/5 anonim válasza:
Eleinte én is a Fujikat néztem, de nekem túl digitális a kép, még RAW-ból javítva is... A másik, hogy kisebb vagyon bármilyen objektív hozzá, és nincs is valami nagy választék.
4/5 A kérdező kommentje:
Sony Alpha ILCE-5100-ról mi a véleményed? Vagy a Fujifilm xf10
2018. júl. 31. 09:43
5/5 anonim válasza:
Az XF10 egy szuper idei APS-C szenzoros kompakt kamera, egyetlen negatívuma, hogy nem kihajtható a kijelzője. Az X-A5 lesz a neked való. Az A5100 nem rossz, de már 4 éves modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!