Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikonról váltanék sonyra de...

Nikonról váltanék sonyra de van fényes obi a sonyhoz?

Figyelt kérdés

Nikonom van d7200 3éve. Anno csak fotózni kellett azért vettem. Most viszont váltanék valamire ami apsc szenzoros. Szenzorstabival és jó videós képességekkel. A a6600 számomra tökéletes lenne, de nem nagyon találtam 1.8 lencséket hozzá. Lehet csak elkerülte a figxemem?

Nekem a nikonhoz van egy nagylátóm ami f3.5 de oda nem is kell nagyon jobb. Aztán sigma 18-35 1.8, 50mm 1.4, 70-200 f2.8

Tudok sonyhoz hasonót venni?

Köszi a válaszokat.

2021. febr. 18. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

"Most viszont váltanék valamire ami apsc szenzoros."

A D7200 APS-C szenzoros.

Szerintem MILC-re akkor van értelme váltani, ha FF vázat veszel, egyébként semmivel sem nyújt többet képminőségben. Annyit érnél csak el vele, hogy könnyebb cipelni, cserébe hamar lemerül.

2021. febr. 18. 23:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Nikonnál nem a képminőséggel voltak gondjaim hanem a videós képességeivel. Köszönöm.
2021. febr. 19. 06:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!