Ebből a kettőből melyik kamerát valasztanátok?

Figyelt kérdés
Választhatok egy Samsung WB750 és egy Nikon CoolPix L110 között. Melyiket érdemes, van esetleg tapasztalat valamelyikkel?

2021. jan. 2. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régi darab mind a kettő, ma már bármelyik telefon hozza ezt a képminőséget. :/
2021. jan. 2. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaja ezt tudom, hogy régiek, ma már masutt tart a világ. Mobillal fotózok amúgy, de most ajándékba kapnám valamelyiket. Esetleg optikai zoom terén tudhatnak többet egy mai telefonnál, meg azért gondolom egyéb előnyök is származhatnak abból, hogy nem kb. 50 millimeter hely jut az optika elhelyezésére.
2021. jan. 2. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a Samsungot választanám, de csak ha lehet hozzá még kapni akkut.

Az összehasonlításnál nekem szimpatikusabb , hogy a Samu tudja az 1080p-és videót, fém burkolata van, és még van pár dolog amiben előrébb van, igaz az ISO versenyt elbukja...:).

[link]

2021. jan. 3. 01:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha csak ez a kettő játszik akkor Samsung.

De ahogy a 3-as mondja, nézd meg lehet e akkut kapni hozzá. Én már a gépet sem találtam sehol.

2021. jan. 3. 02:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az akku-kérdés miatt a Canon-t választottam. AA elem mindig lesz olcsón, ami főleg jól jön, hogyha hetekig nem vagyok konnektor közelében.
2021. jan. 4. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó, tudom már választottál, ez már csak olyan időn túli "okoskodás".

Megnéztem, még lehet kapni olcsón akkut a Samuhoz:

[link]

Lítium Ionos, ami roppant mód megkönnyíti a fotós életét. Veszel belőle legalább kettőt, na meg egy töltő sem jön rosszul és bármikor feltudod tölteni az akkuidat akármilyen eseményre.

A ceruza elemek és a NiMH akkuk a fotósok átkai. A leg utálatosabb dolgok amik létezhetnek és amelyek megkeserítik a fotós életét. Például ha másnap bevetésre kell menni, és még nem merültek le az akkuk akkor nem veheted ki a gépből, hogy rájuk tölts, mert elrontod a kapacitásukat a memória effektus miatt, vagyis meg kell várni amíg lemerülnek. A ceruza elemek pedig egyáltalán nem olcsóak egy valamire való négyes pack is 1500-2000 forint amit már érdemes a gépbe rakni. Úgyhogy messze áldásosabb akkus gépet tartani , ellentkező esetben állandóan az elemek bűvkörében fogsz szenvedni, hogy most éppen melyiket érdemes még benne tartani a gépben, vagy hogy van e éppen tartalékban használható akku, vagy vadi új elem. amit egy idő után nagyon fogsz utálni.Egyszer majd úgyis beleszaladsz egy olyanba, hogy pont kellene a gép de nem lesz egy használható elem sem vagy akku amit bele rakhatnál...Én már ezt végig jártam a Canon SX130 IS gépemmel.

A Li-ionos akkuval saját magadnak teszel szívességet, hogy megkíméld magad az "elem mizzériától"...

2021. jan. 5. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!