Ebből a kettőből melyik kamerát valasztanátok?
Én a Samsungot választanám, de csak ha lehet hozzá még kapni akkut.
Az összehasonlításnál nekem szimpatikusabb , hogy a Samu tudja az 1080p-és videót, fém burkolata van, és még van pár dolog amiben előrébb van, igaz az ISO versenyt elbukja...:).
Ha csak ez a kettő játszik akkor Samsung.
De ahogy a 3-as mondja, nézd meg lehet e akkut kapni hozzá. Én már a gépet sem találtam sehol.
Jó, tudom már választottál, ez már csak olyan időn túli "okoskodás".
Megnéztem, még lehet kapni olcsón akkut a Samuhoz:
Lítium Ionos, ami roppant mód megkönnyíti a fotós életét. Veszel belőle legalább kettőt, na meg egy töltő sem jön rosszul és bármikor feltudod tölteni az akkuidat akármilyen eseményre.
A ceruza elemek és a NiMH akkuk a fotósok átkai. A leg utálatosabb dolgok amik létezhetnek és amelyek megkeserítik a fotós életét. Például ha másnap bevetésre kell menni, és még nem merültek le az akkuk akkor nem veheted ki a gépből, hogy rájuk tölts, mert elrontod a kapacitásukat a memória effektus miatt, vagyis meg kell várni amíg lemerülnek. A ceruza elemek pedig egyáltalán nem olcsóak egy valamire való négyes pack is 1500-2000 forint amit már érdemes a gépbe rakni. Úgyhogy messze áldásosabb akkus gépet tartani , ellentkező esetben állandóan az elemek bűvkörében fogsz szenvedni, hogy most éppen melyiket érdemes még benne tartani a gépben, vagy hogy van e éppen tartalékban használható akku, vagy vadi új elem. amit egy idő után nagyon fogsz utálni.Egyszer majd úgyis beleszaladsz egy olyanba, hogy pont kellene a gép de nem lesz egy használható elem sem vagy akku amit bele rakhatnál...Én már ezt végig jártam a Canon SX130 IS gépemmel.
A Li-ionos akkuval saját magadnak teszel szívességet, hogy megkíméld magad az "elem mizzériától"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!