Egy átlag manuál obi esetén, a bajonettet le lehet csavarozni úgy, hogy az objektív maradék szerkezete nem kezd el szétesni?
Ha normál tükörreflexes gép, nem ez a kompakt csoda, akkor úgy van kitalálva hogy bárki le tudja szedni. Ha bajonettről irsz, akkor abból indulok ki hogy ilyen a gép.
Csak arra kell figyelni, ha az ember leszedi, legjobb ha mindjárt megy rá a kupak, hogy ne porosodjon. Gondolhatod milyen buli lenne, ha terepen akarok gyorsan cserélni fixről zoomra, és potyognának a csavarok.
Ja, bocs félreértettem.
A nikonnál nekem elég egyszerű, nem potyog szana szét. De objektíve válogatja szerintem. Egy vr-t kell valamikor szétdöntenem, szalagkábel csere miatt.
húb..zzz...
a VÁZról
vagy az OBItól akarod leszerelni a csatlakozást? nem tom ennél magyarabbul feltenni a kérdést.
de végülis mindegy... én eddig akárhány obit szétszerdtem ott azért volt alatte bőven néhány alkatrész.
ötlet: fogod az obit és a frontlencével lefelé felállítod az asztalra és leveszed a csavarokat a bajonettről, aztán megnézed mi van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!