M42 bajonettes objektívet szeretnék Canon 80D vel használni.1.2.3. Generációs jó hozzá? Hol juthatok hozzá olcsón?
Jó lesz, csak kell egy menetátalakító.
A Prohardveren rendszeresen hirdetnek M42 obikat, az áruk 8000-40000 között változik, állapottól függően.
"1.2.3. Generációs jó hozzá?"
Ez mit jelent?
"zoligyerek" a kérdés jogos :)
Nem ellenőriztem a szöveget mielőtt elküldtem. Chipes adapterre gondolok. Olvastam, hogy többféle létezik, de csak 60 vagy 70d-ig tartott a felsorolás, hogy mihez jó.
facebookon M42 és egyéb manuális objektívek, analóg fényképezők adok-veszek csoport, index m42 adok-veszek fórum, vatera, ebay.
Egyébként nem ajánlom a chipeset, a gépek fénymérője gyakran meghülyül tőle, egyébként se jó sok mindenre az a chip...nekem ami chipes volt, azt is leragasztottam szigszalaggal. Adaptert ebayről érdemes venni, a magyar viszonteladók vaterán, itt-ott kétszeres árral húznak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!