Egy fényképezőgépbe mennyire jó az utángyártott akksi?
Találtam a gépembe való utángyártott akksit, viszont néhányan azt írják véleményként, hogy nem működik. Ugyanakkor olyan is van, aki azt írja, hogy nagyon jól működik.
Mennyire ajánlott ilyen akksit vásárolni?
A gépnek mennyire tesz (vagy nem tesz) jót?
Ideje lenne megtanulni, hogy nem minden fényképezőgép egyforma - ergo célszerű megnevezni a modellt is.
Általánosságban elmondható, hogy baja nem lesz tőle, működni ugyanúgy fog vele.
Hát én már több gépemben is használtam utángyártott akksit és nem tudok rosszat mondani róluk.
Ha kicsit kevesebbet is vít kit érdekel ha csak 4000 és nem 27000? :D
Kell venni 4-5 darabot oszt jóvan!
Ja egyszer szívtam meg utángyártott cuccal, vettem ebay-ről csomagban két akksi plusz asztali töltőt valamelyik canon gépemhez. Na a töltő az megdöglött 8-10 töltés után. De az akksik azóta is jók :)
4
Nekem a gyári Nikon is felpuffadt két év után.
Én csak Canonról tudok nyilatkozni, leginkább a BP 511 (egy pár kompakt, meg a 20D, 30D...), meg az LP-E6 (6D, 5D legújabb) szerkezeteket tekintve. BP 511-et 2003-ban vettem utángyártottat a Bocskai útun (akku-elem.hu), 2015-ben még okésak voltak, mint a gyári, annyit bírtak. LP-E6-ot 2014-ben vettem az ebayről, aztán az egyik négy évig állt a polcon, az egy kicsit kevesebbet bír, mint a gyári, de olyan olcsó volt, hogy el sem lehet hinni.
Azonban mindkét forrásról olvastam épp elég rosszat is, valamint egyszer belebotlottam olyanba, hogy extrém körülmények között az utángyártott hamar feldobta a talpát.
E pillanatban úgy látom, nekem nem estek ki a karjaim tőből több gép típusának leírásától se, de várjuk meg a hétvégét.
"E pillanatban úgy látom, nekem nem estek ki a karjaim tőből több gép típusának leírásától se, de várjuk meg a hétvégét."
De azt sem tudjuk, sikerült-e hasznos információval szolgálnod.
Tudom, te szeretsz barkóbázni, de valld be őszintén: nem lenne sokkal jobb olyan kérdésekre válaszolni, ahol tudjuk, miről van szó?
Legyen az autó (mit jelent ha hármat villog a piros fény a műszerfalon), kutya (normális-e ha három hetesen másfél kiló) vagy épp műhold (milyen magasan kering egy műhold)...
És szerintem abban is egyet értünk, hoyg sokkal kisebb energiabefektetéssel járna a kérdésben kiírni hogy XY kameráról van szó, mint általánosságban felsorolni az elmúlt 15 év teljes digitkamera palettáját.
"De azt sem tudjuk, sikerült-e hasznos információval szolgálnod."
Úgy látom, nem értetted, hogy általad idézett mondatom a Kérdező felé irányuló kritika (2-3 gépemet használom rendszeresen, ezért nem neveztem...". Így van ez a kommunikációval, a totális félreértések halmaza. Azt hittem, az életben egyszer lehet úgy járni, mint ahogy jártam, hogy csoportvezető koromban észrevettem, hogy egyik srác pont mindig késik 3-5 percet. Saját bejárós koromból tudtam, nagyon pocsék az előző vonattal, busszal jönni, egy órával előbb kell kelni azért a nyavalyás öt percért. Nem volt jogom a munkaidőtől eltérést engedélyezni, de gondoltam, jó vezető módjára leveszem a válláról a felelősséget. Behívtam, és elétettem egy papírt, amelynek az volt a lényege, hogy jöhet közlekedési okokból akármennyivel később, de akkor annyival tovább is kell maradnia, kivéve, ha úgy érzi, hogy aznapra végzett. Ebből annyit értett meg, hogy visszament az irodájukba, és dühösen káromkodva mondta a többi szakinak, hogy na, ezentúl nem késhetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!