Canon fényképezőgéphez utángyártott aksi?
Konkrétran G7x és G5x-hez kellene az NB-13L típus, és teljesen ledöbbentemm, h 22 ezer FT körül van nálunk. egyszerűen nem értem, miközben az összes többi eredeti Canon kb 5-7 között mozog.
Kérédsem: milyen utángyártott aksikat érdemes nézni ebayen elfogadható árban, azaz 5-8 ezer körül?
PROBTY, DVSI, PATONA, STB?
(látom, náléunk a leggyakrabban azt a név nélküli világoszöld fóliás NB-13L-t rendelik tartaléknak, de azzal pl nagyon rossz tapasztalatom van, nagyon gyors az önkisülése, mindig közetlen használat előtt kell töltenem)
megköszönöm a tapasztalatokat, mert teljes káosz nekem ez most, viszont valami kellene, na de nem 22 ezerért
(és külön vicc, hogy az elvileg hologrammos "eredeti" Canon aksiról is kiderült, h mégse az ... ezek után tényleg csakis a tapasztalatok érdekelnének)
" az összes többi eredeti Canon kb 5-7 között mozog"
Én a 220Voltnál 15 és 51 között látok Canon akkukat. Ezek az árak vannak.
Nekem a DSTE-vel volt jó tapasztalatom, amit ebayről rendeltem, abból az NB-13L most 6,5-től indul (tényleg vicces ez az eredeti Canon 5-7 között) :D .
De ha idehaza veszed, akkor annak megvan az az előnye, hogy könnyebb a reklamálást belőni a lyukon.
oké megnézem ezt a DSTE-t akkor, hát egy vicc h tényleg mit tekintsen az ember eredetinek egyáltalán.
hiába név és a hologram, ezek szerint az is nulla megbízhatóság ...
na de azért az a nálunk 22 ezres ár is enyhén durva sztem.
pl:
"amit ebayről rendeltem, abból az NB-13L most 6,5-től indul "
ez melyik volt?
vagy ez lenne a DSTE? csak mert az sincs 10 alatt ahogy nézem (persze szállítással).
az a fura az egészben h a Sonyhoz azért vannak kifejezetten jó minőségű és egész olcsó utángyártott akkuk, nem értem, a Canonnál miért nincsenek.
"na de azért az a nálunk 22 ezres ár is enyhén durva sztem"
Látom, ettől nem akarsz tágítani. :D 2003-ban kezdtem a digitális fotózást, egy vállalati kompakt Canon géppel, akartam hozzá venni pótakkut, akkor is 22 volt. Inkább pozitív fejlemény, hogy 15 évi infláció után még mindig ugyanakkora a számérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!