Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mivel másabb egy utángyártott...

Mivel másabb egy utángyártott töltő fényképezőgép akuhoz?

Figyelt kérdés
Elhagytam a fényképezőgépem töltőjét és találtam utángyártott töltőt, de vagy 10ezerrel kevesebb mint amire nincs ráírva, hogy utángyártott! Miért drágább annyira?

2016. nov. 2. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Az eredeti azért drágább mert az a cég áruja jelentős haszonkulccsal amelyik a fényképezőt is, a márkajelzésével jelezve a megbízhatóságot.

A gyártó a saját termékét preferálja, ezért adja drágábban a kellékanyagot, tartozékot is. Nyilván nem tudja garantálni hogy más utángyártott holmival hibamentesen működik, ez általában garanciavesztéshez is vezethet.

De egy akkutöltőnél ennek nincs rizikója, hiszen az akkura egyébként sincs garancia, max kipurcan a töltő és vehetsz ismét egy másikat.

2016. nov. 3. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Az eredeti garantáltan azt a minőséget tudja ami a gépedhez járt.

Az utángyártottnál ott a rizikó, hogy esetleg gagyi a cucc és esetleg nagyobb feszültséget ad le mint az előírt ami nem tesz jót a gépnek.

De ha harmadannyiba kerül akkor nekem megérné a kockázat. Max valakivel beméretném a feszültséget. ezt egy normális elektrotechnikus ingyen megcsinálja

2016. nov. 3. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj bocs...

Most értelmeztem, hogy a a töltőről van szó....

Ott esetleg lehet hogy nem stimmel a töltési feszültség vagy az automatikus lekapcsolás

De szerintem töltő esetén sokkal kisebb a kockázat mint az akkunál.

2016. nov. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!