Lilol012345 kérdése:
A wish-es fényképezőgép szűrők nagyon gagyik? Mert nem egy drága gépem van. És hát nem akarok így sok pénz költeni rá.
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 19:40
3/5 anonim válasza:
Wishről nem vettem, de hasonlóan gagyit rendeltem már ebayről, hogy játszadozzak vele. Kb. 1500 Ft körül voltak, ND szűrők és CPL szűrő. Mindegyik nagyon színezett, és a kép optikai minőségén is rontottak, a CPL szűrő tekerő gyűrűje is gagyi volt.
Van összevetési alapom Haida CPL szűrővel is, ami drága, de jó minőségű, illetve van Polaroid CPL szűrőm is. Ez alapján a Polaroidot tudom ajánlani, mint középutat, az is színez, de nem annyira mint a noname kínai vackok. És eléggé olcsó 220voltnál vagy Media Marktnál, majdnem minden méretben kaphatö mindenféle Polaroid szűrő, szettekben is.
5/5 anonim válasza:
Csak apró dolgot, pl telefon tok stb. Aki innen vesz telefont az meg is érdemli. Főleg hogy nem olcsóbb mint itthon. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!