USM vagy STM objektív?
Figyelt kérdés
Ha két hasonló objektív van, vagy mondjuk ugyan olyan (mármint árban, gyutávban stb) akkor melyiket érdemes venni? Ha pl nem videózok, akkor érdemesebb az USM-et, ami hangosabb? Vagy mi még a különbség egyáltalán?2020. nov. 9. 14:38
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kerestem, de rosszul, mielőtt kiraktam a kérdést. Viszont utána már meg is találtam, így már minden világos!
2020. nov. 9. 15:04
3/4 anonim válasza:
A linkelt kérdés hozzászólásai elmismásolják a sebesség kérdését.
4/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, válassz az objektív képminősége alapján. Én azt mondom, hogy még videónál is mindegy, mert aki komolyan videózik, az úgyis külső mikrofont használ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!