Canon EOS M50-hez milyen objektíveket lehet felszerelni?
Az eredeti kérdésre a válasz: EF-M objektíveket tudsz a gépre csatlakoztatni. Illetve EOS EF M adapterrel pedig bármelyik EF és EF-S objektív is működni fog.
ISO-ban a Sony jeleskedik. Videózásra a Sony a6400-et veszik sokan, főleg amiért nincs videólimint 4K-ban se.
Előny még a Canon ellen, hogy majdnem dupla annyit bír egy feltöltéssel az akkumulátor. A Sony a6100 se sokkal marad el a 6400től.
(Én pl nem veszek több Canont. A következő gépem Sony vagy Fujifilm lesz. A Canon csak a full frame gép fejlesztésekre hajt és az APS-C-t majdhogynem le*rja. Nekem pedig a ff csak hátrány lenne. Ez csak az én véleményem, remélem senkit nem befojásolt.)
"ASP-C az belépő+alsó kategóriás."
Ez egy nagy baromság. APS-C sőt még a 4/3 szenzoros gépekközt is van közép, felső kategória, de még profi kategória is akad bőven.
Ráadásul az EOS RP egy belépőkategóriás full-frame gép. Ráadásul elég gyenge szenzort kapott. Zajban pl elveri az M50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!