Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Rendeltem egy webshopból, de...

Rendeltem egy webshopból, de hamis terméket kaptam és még csak nem is működik. Mi ilyenkor a teendő? Jeleztem az eladónak, hogy a termék nem használható többi lenn

Figyelt kérdés
Jeleztem az eladónak, hogy a termék nem használható, erre azt a választ kaptam, hogy küldjem vissza. Azt gondolom, hogy méltánytalan, hogy kaptam egy hamis és nem működő terméket és még én fizessek azért, hogy visszaküldjem.

2020. szept. 9. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. szept. 10. 07:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha megnézed, ott van a terméknél, hogy a kép csak illusztráció, a termék megjelenéseeltérhet a fényképen látottól.

Legalább is a legtöbb webshopban fel van tüntetve.

Az alkatrész-webshopokra amúgy sem jellemző a hamis áru küldése. Hamar híre menne a szakmában, aztán éhen halnának.

2020. szept. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!