Analóg HD vs IP biztonsági kamera?
Figyelt kérdés
Ti melyik fajtát preferáljátok otthoni környezetben?2020. aug. 26. 11:26
2/10 senkise v válasza:
Analóg hd, szerintem jobb választás.
3/10 anonim válasza:
Otthoni környezetben az analóg hd,
4/10 A kérdező kommentje:
Érveket tudnátok modani?
2020. aug. 26. 12:01
5/10 Morzsi007 válasza:
Ha nem akarsz sok kábelt húzni meg távolról is szeretnél hazanézni, akkor vezeték nélküli ip kamera, ami éjjel is lát. Én ezt választanám.
6/10 anonim válasza:
Hát akarod hálózatra kötni vagy nem akarod? Ennyit kell csak eldönteni...
7/10 Carcass9 válasza:
Nekem AHD 2 mp (full hd) rendszerem van Provision. Nem értem aki azt írja, hogy ha távolról szeretnél rákukkantani az otthonodra, akkor IP-t válassz.. Ezt egy AHD rendszerrel miért ne lehetne? Nekem rá van csatlakoztatva a DVR a wifi routerre kábellel és a telefonon egy applikáció segítségével bárhonnan tudom nézni még mobilnet kapcsolattal is! Ergó, olcsóbb is egy minőségi AHD mint egy IP, igaz nem sokkal. Nyugodtan mehetnek a lepontozások avagy az 'X'-ek..
8/10 Morzsi007 válasza:
Az AHD rendszer szerintem többe kerül, mint az ip kamera, amihez csak egy router szükséges, plusz nem kell annyi kábel+DVR.
9/10 Carcass9 válasza:
Amennyiben csak 'leskelődésre' gondol ez alatt amit írt, így igaza van. De általában rendszert nem csak arra vesz az ember, hanem pl. rögzítésre is, így viszont indokolt egy valamire való DVR vagy NVR! Más : nekem a kábel ugyanazon megy mint egy IP kamerán (Cat5-6), max 2 balun van a végein ami nem tétel anyagilag.. Tehát megoszlanak a vélemények, mindenkinek a saját szája íze dönti el, hogy mire van szüksége :)
10/10 Morzsi007 válasza:
Én wifis ip kamerára gondoltam a könnyebb telepítés miatt, oda nem kell utp kábel csak táp. De kinek mi. Azt vegyen, amit jobbnak gondol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!