DSLR kamera csereje. Megéri?
Mert a Sony váz annyival kisebb? Ne feledjük, hogy két-három extra akkut nem árt pakolni mellé.
Vagy a Sonyhoz nem akarsz objektíveket venni? Vagy miben gondolod a spórolást megvalósítani?
...meretben kisebb a haz, egy 16-50 es obival elvagyok. Nem akarok hivatasszeruen fotozni, csak nyaralason pl.
Konyebben elfer egy hatizsakba egy masszivabb tokba, mint egy plusz kamera taska,minden kocolekkel.
Mert most van egy 18-55 es egy 55-300 as obi,csomo szuro,akksi, tolto is ha hosszabb utra megyunk..
Ha a sony eeteben (bar a tolto meretet nem ismerem) viszek par akksit magammal,szerintem rendbe leszek.
Jo valasztas a Sony?
Eddig csak Canon-t es Nikon-t hasznaltam.
Én ezt nem értem. Ha most otthon hagysz minden bisz-baszt, és csak a vázat meg a 18-55-öt viszed, nem pont ugyanott vagy?
Ismétlem, nincs akkora méretbeli különbség sem a váz, sem az objektívek között, így csak a méretcsökkentés miatt ökörség.
Persze ha már bebeszélted magadnak, hogy szar a Nikon és kell a Sony, akkor nincs mese, cserélj. De ahhoz ugyanúgy be tudsz vásárolni minden fisz-faszt, és megint ugyanott leszel.
Szóval a kérdés valójában nem az, megéri-e méretcsökkentés céljából márkát váltani, hanem hogy neked jobban tetszik-e valamilyen okból a Sony.
A sony ha laposabbnak tunik . A sok kocoleket ami van mar a sony hoz nem vennem meg mert ugyse volt kihasznalva. tehat nemkell plusz szuro, obi stb.
itt pl latszik rendesen
De attól hogy megvan, még nem kell magaddal vinni. Otthon is hagyhatod a sok szart. Ráadásul ha nem tízperces sétára mész, a Sonyhoz minimum egy tartalék akkut kell vinned, de inkább kettőt, míg a Nikon azért legalább ezer képet ellő egy töltéssel. Az extra akku pedig súly és térfogat.
De szerintem te már rég eldöntötted, hogy kell a Sony és csak meg kell ideologizálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!