Autós kamera hogyan sugároz wi-fi--t?
Kaptam egy yi dascamot, megnéztem és mutatja a wi-fi jelet, telefonom veszi is, csak a jelszó helytelen mert az alkalmazást nem töltöttem le.
Mégis, hogy képes wi-fi--t sugározni?
Jó, akkor én hüle vagyok.
Ezer bocsii.
Nekem ez új, 21 vagyok, de ezek az eszközök mindig olyan "magic" kategóriába esnek. Ott leragadtam, hogy a rádió jelek az ionoszférából jönnek vissza.
"a rádió jelek az ionoszférából jönnek vissza."
Ehhez nem kell 21-nek lenni.
Az uncsitesóm nyolcadikos és egy angol szakmai előadáson angol nyelven tartott egy 45 perces prezentációt Londonban. Amit nem illendőségből tapsoltak meg a végén.
Nem elképzelhetetlen, hogy valakit nem érdekel a technológia. Az ember többnyire annyit tud, ami neki kell, ami őt érdekli. Senkinek nincs teljes körű tudása, de lehet rá törekedni, hogy mindenből legyen egy kicsi. Én is infóból annyit tudok ami nekem kellett és aminek utána néztem. De pl magamtól nem tudnék összerakni egy switchet, alkatrészeiből felépíteni egy nyomtatót vagy hasonló, van akinek meg ez játék lenne.
Csak azért mert valaki nem tud valamit még nem kell lenézni.
De attól még egy kérdést bárki megfogalmazhatna érthetően.
Eddig fogalmam sem volt, hogy mit akar kifejezni.
Erre most olvasom a #3-at.
Ez komoly, a kérdező azt hitte, hogy internet jön a kamerából? Mert Wifi, nyilván.
Az igen...
Jó mondjuk én kivételes buta ember vagyok, rám illik az, hogy üldöz a tudás , de én gyorsabb vagyok.
Szégyeneben nem tudom, hogy azt gondoltam-e, hogy internetet sugároz.
Tulajdonképpen mit is akartál kérdezni?
Az eszköz gyári specifikációját nézted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!