Milyen kamera alkalmas arra, hogy az időképen közvetíthessek?
Lényegtelen, a végén kép legyen belőle. Hogy miként oldod meg, az a te dolgod.
Az internet kapcsolat is a te kontódra meg, szóval ha azt képzeled, hogy a semmiből lesz net meg áram hozzá, vagy az időkép biztosítja neked valahogyan, akkor rossz nyomon jársz.
hm.... volt az idokep.hu-n egy cikk ahol részletesen le volt írva, de már nem él a link.
annó én is nézegettem a témát, mert a környékünkön nem volt kamera, de pont amiatt tettem le a dologról, mert nem tudtam volna hova elhelyezni a 3 emeletes társasházban (elsőn laktam) (most viszont a kertes házban lehet megpróbálom a dolgot!)
szerintem írj nekik.
én már jeleztem többször problémát az appjukkal kapcsolatban, néhány napon belül válaszoltak normálsian, nem fogják letépni a fejed, sőt ha a környéken nincs kamera még örülnek is neki.
De ahogy az előző válaszoló írta a te dolgot az eszköz beszerzése, telepítése, üzemeltetése.
A megfelelő sávszélességről is gondoskodni kell.
kár, hogy nem találom a leírást...tényleg alapos volt, még a sávszélesség igény is ki volt számolva :D
meg ha jól emlékszem ftp-n kell a képeket feltölteni x időközönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!