Egy fényképezőhöz készült star effect lencsét hagyományos videókamerára is rá lehet tenni?
ezt néztem ki igazábol, de nem tudom hogy ez csak fényképezőgépekkel müködik vagy videókamerákkal is? Ha igen csak megfelelö méretö kell?
A videókamerám egy régebbi Canon, Video8-as formátumú, és van egy MiniDV-s is ezekhez szeretném valamelyikhez.
Igen, és a frontlencsén jelölik a méretet.
De szerintem nem fogsz ilyet találni, a camcorderekre annyira nem volt sose jellemző, hogy szűrőmenettel rendelkezzenek.
Így néz ki a videó kamera optikaja, a lencse körül is van egy ilyen menet szerűség, ami kifelé tágabb befelé szűkebb, remélem jól mondom, meg az optika után is van egy ami 49mm-es (lemértem). Árulnak 49mm-es filtert is más oldalakon láttam. Na most ezt a filter lencsét hova kéne tekerni a lencse után közvetlen kifelé táguló menetbe, vagy a külső menetbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!