Manapság így működik a digitális fotó előhívás?
Hogy beviszem az üzletbe a kis pendriveomon, ők meg lemásolják és előhívják?
Bocs a zöldfülű kérdésért de utoljára még a filmszalagos gépek idején hívattam elő képet. :D
Vagy el sem kell menni. Feltöltöd a cég által megadott módon és megadott helyre a képeket a kiválasztott papírmérethez tartozó felbontással, kifizeted, aztán várod a postást. Azért célszerű saját magadnak méretezni a képeket, mert akkor nem ők fogják leméretezni vagy körülvágni. Mert egy 4:3 vagy 16:9 arányú digitális képből csak levágással lehet 3:2 arányú papírképet csinálni.
Például ők is így csinálják:
Azt sem tudom, hol vannak már, mert költözött a boltjuk, de nem is érdekel, mert nincs szükség a személyes találkozásra.
Olyan automaták is vannak, amik ki is nyomtatják a kért képet.
Pendrive, CD, Memóriakártya vagy akár Bluetooth segítségével ráküldöd a képet, kiválasztod, hogy hogyan szeretnéd "előhívni", ha az előnézet megfelel, fizetsz és kb 1-2 percen belül a kezedben foghatod a képet.
hívják a fenét... jön az magától a gépből :D
amúgy meg nyomtatják.
nem klasszikus előhívásról van szó, de még csak nem is levilágításról, vagy valamilyen optikai dologról amit régen használtak.
kinyomtatják, oszt jónapot.
van a környékemen egy bolt ahol konkrétan az ügyféltérben van egy széles nyomtató (máshova már nem fér nekik) amibe több mint 1 méter széles papírtekercs van befűzve és ott nyomatja tintasugarasan a papírra a cuccot. Amikor kész, levágják és viheted.
Ha kell nyomtatnak akár 2-3 méter hosszú panorámaképet is - csak bírd kifizetni :D
#4 részben igazad van.
Azért nem szoktam az ilyen olcsó printeres helyekre járni, mert a nyomtatott kép kevésbé időtálló, mint az előhívott.
Az általam fentebb linkelt cég fotopapírra történt lézeres levilágítás után előhívja a képeket, nem nyomtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!