Kezdő fényképezőgép 100 ezer forintból?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem fotókat készíteni, szinte mindent megörökítek amiben látok fantáziát, a cicámtól kezdve a makrófotókon át a naplementékig (a portrékat meg az emberek fotózását kerülöm :D).
Úgyhogy megszeretném venni az első fényképezőgépemet. Néztem videókat,cikkeket amikből ezeket szűrtem le:
1.Valaki szerint Bridge gép, más szerint tilos
2.Valaki szerint DSLR, más szerint ennyi pénzért (vagy kicsit többért) csak fapados DSLR kapható ami nem éri meg
3.A MILC gépek nem kezdőknek valóak és drágák is
4."Jó a telód is ne pazarolj pénzt fényképezőre 100 ezerért ugyan azt kapod" :D
Szeretnék segítséget kérni hogy akkor még is mire költsem ezt az összeget :D
2019. aug. 20. 14:10
21/21 anonim válasza:
Hát én MILC-ből csak Sony-t vettem volna a helyedben, pl. a6000, ahogy írták is előttem, sajna se a Canon, se a Nikon nem áll jól a MILC-ezésben. Bár kezdésnek kétségkívül jó lesz neked, a későbbiekben azonban hamar ki fogod nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!