Vettem egy bllentyűzetet de leöntöttem, kicserélik?
"A felelőtlen nem itt kezdődik, és nem is ezt jelenti"
Igazság szerint de, igaza volt a kommentelőnek, egy ilyen tett eléggé felelőtlenségre utal. Ahogyan az is, hogy ezt be sem látod.
Nem felelőtlen az ilyen, hanem gerinctelen senkiházi kutyaütő tolvaj-cigány-patkány-féreg.
Szép kis család lehet, ahol ilyenre tanítják a gyereket. Anyád bolti tolvaj volt vagy zsebes? Apád volt szabadlábon is vagy téged is levélben csinált?
Kicserélik, igen. Megfelelő mennyiségű és nyomatú vízjeles papírt (közkeletű nevén: készpénzt) kicserélnek neked egy másuk, ugyanolyan klaviaturára.
Nem szeretném, ha te gázolnál el, mert úgy érzem, az első kérdésed az lenne, látta-e valaki. Ha nem látta, irány okosban egy gyors autófényező és lakatos...
Vettem egy mobilt. De beleesett a klotyóba.
Ha lekapargatom róla a barnát és kicsurgatom belőle a sárgát, akkor ingyen kicserélik nekem másikra..? Ezt meg használja más.. ;DDD
Te is kb ezt kérdezted. Ítéld meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!