Ha a fülhallgatókra 1 èves garancia van akkor kicserèlik elhasználódás miatt?
Figyelt kérdés
júliusban vettem 2500Ft körül gagyi Maxwell fülhallgatót(2db volt 1 csomagban) a media markból és úgy rèmlik ,hogy azt mondta az eladó,hogy erre is bizony 1 èves garancia van és kicserèlik ha tönkremegy.. Már kb októberben megadta magát az egyik , februárban a másik pedig nem használtam minden nap. De azért látszódik hogy szètment valamennyire az anyag. Vajon ilyen esetben érvényes a garancia?2018. márc. 30. 23:02
1/3 anonim válasza:
A garancia a rendeltetésszerű használatból eredő hibákra vonatkozik. Mi innen nem tudjuk megállapítani hogy milyen a fülhallgatód, és azt sem hogy ha visszaviszed, hogyan fogják értékelni az állapotát.
2/3 anonim válasza:
Általában nem szoktak szrkodni, főleg párezer forintos termékeknél... igaz, mm-al nincs tapasztalatom, de jártam már úgy fülessel, hogy elázott, garancia alatt volt, visszavittem az üzletbe ''egy próbát megér'' alapon, rá se kérdeztek, hogy mi történt vele, mondta az eladó, hogy elküldi szervizbe mert ez a szabály, de kapni fogok másikat mert úgyse lehet ezeket javítani.. 😂
3/3 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel cserélik vagy levásárolhatod. Több fülesem van és többször vittem már vissza olyat, ami elromlott media markt-ba. Az a tapasztalatom, hogy a 10ezernél olcsóbb daraboknál semmit nem kérdeznek, még a "kötelező szervizre" se küldik el őket. Ha egy szorgalmasabb vevőszolgálatost fogsz ki, lehet meghallgatja, hogy valóban nem szól-e, de aztán kapod is a papírokat és élvezheted az új fülesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!