Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy bllentyűzetet de...

Vettem egy bllentyűzetet de leöntöttem, kicserélik?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy billentyűzetet de sikeresen leöntöttem szerintetek kicserélik? Médiába vettem 5-ezerért.
2019. máj. 30. 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyen cuccban, a belsejèben van ragasztva indikátor lapka, ami ha folyadèkot ér, fehérről pink színre vált át.

Ezzel kezdik a szervízben, ha az színt váltott, akkor beázott a termèk, ez vitán felül àll, és ugrott a gari.

Nem hinnèm, hogy sikerül. Nem te leszel az első, aki beázott cuccal megy cserére.

2019. máj. 30. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is észre lehet venni a folyadék nyomait, az elektrolízis által okozott korróziót stb. Profik ezt azonnal kiszúrják, én is sokat láttam már.
2019. máj. 30. 13:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen miatt nem cserélik. Nem a termék volt hibás. Ha esetleg erre külön van biztosításod, akkor lehet cserélik.
2019. máj. 30. 13:52
 4/16 anonim válasza:
100%
Ha te tetted tönkre, nem a termék volt hibás, miért cserélnék?
2019. máj. 30. 13:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Az előzőt meg se nézte mi volt a baja csak el vette aztán mondta hogy vásároljam le az árát.
2019. máj. 30. 13:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"... vettem egy billentyűzetet de sikeresen leöntöttem szerintetek kicserélik?"

Sajnos az üzletek többségében, illetve a szervizekben ma már nem írástudatlan, agyatlan, önálló gondolkodásra képtelen embereket alkalmaznak, mint ahogyan te gondolod.

Így megeshet veled az az eset, hogy kiderül mi történt a billentyűzettel.

Ha rajtam múlna, a Szabó bakterral felpofoztatnám az ilyeneket.

2019. máj. 30. 13:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azt gondolom, csak nem tudtam hogy ezért kicserélik e vagy nem..
2019. máj. 30. 14:16
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Probáld meg, szerintem 1 probát megér. Viszont eléggé felelőlteln vagy,h iylen hamar tönkretetted
2019. máj. 30. 14:28
 9/16 A kérdező kommentje:
A felelőtlen nem itt kezdődik, és nem is ezt jelenti..de azért köszi a kommented .. :D
2019. máj. 30. 14:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is felelőtlen vagy, hanem csalni akarsz, kárt okoznál másnak, mert TE elbasztad. Gratulálok, tényleg ennyire alap másokat átbaszni?
2019. máj. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!